Werkplezier XL in Jeugdzorg
×
 

Maandag 11 november: dé dag om aan je werkplezier te werken!

Hoe verhoog je je eigen werkplezier? En dat van je medewerkers? Wat zorgt voor meer werkgeluk? Hoe versterk je je eigen veerkracht en werk je veerkrachtig samen? En hoe creëer je de beste Employee Experience? Kom naar het gratis event Werkplezier XL. Doe mee en laat je inspireren. Aanmelden kan nog tot en met dinsdag 5 november, dus doe het nú!

’s Middags reiken we De Gouden Accu uit. Jij bepaalt welk idee om werkplezier te verhogen of werkdruk te verlagen wint door te stemmen. Heb je zelf ook een goed idee om jouw accu of dat van jouw team weer op te laden ? Doe mee!

Het event is bedoeld voor iedereen die in jeugdzorg werkt: alle uitvoerende professionals, leidinggevenden, HR/P&O-ers, OR-leden, bestuurders en medewerkers vanuit ondersteunende diensten.  Iedereen is van harte welkom op maandag 11 november!

Het inspirerende event Werkplezier XL is een van de activiteiten van het  Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg  om de werkdruk aan te pakken. Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, is het tijd voor een XL-aanpak! Naast het event delen we best practices van collega-organisaties en tips en tools  voor preventie. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief Jeugdzorg werkt.

 

Hoe ziet de middag eruit?

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Mocht je na aanmelding onverhoopt toch niet kunnen? Dan kan je je tot en met 3 november gratis afmelden. De kosten voor afmelding na 3 november bedragen €50. Voor no show op 11 november brengen wij €100 in rekening.

12:00 - 13.00 Ontvangst met lunch
13:00 - 13.45 Interactieve opening door dagvoorzitter Frederiek Voskens
13.45 - 14.00 Wisselpauze
14.00 - 15.00 Workshopronde 1
15.00 - 15:30 Pauze met koffie, thee, fris & wat lekkers
15:30 - 16:30 Workshopronde 2
16.30 - 16.45 Wisselpauze
16:45 - 17:30 Uitreiking winnaars van de Gouden Accu en muzikale wrap up
17:30 - 18:30 Napraten met borrel

Goed nieuws! Voor deelname aan dit event zijn door het SKJ 4,5 accreditatiepunten toegekend voor een informeel leren-activiteit. Bij de inschrijfbalie van het event kan je aangeven of je hier gebruik van wil maken. Je ontvangt vervolgens een certificaat met het scholingsnummer. Daarmee kan je punten bijschrijven voor je herregistratie (als deze ruimte op dat onderdeel nog niet is ingevuld). 
           

Over dagvoorzitter Frederiek Voskens           

Frederiek is actrice, conceptontwikkelaar en moderator voor het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, ministeries en andere organisaties. Ook is ze creatief directeur van PodiumT, die de succesvolle voorstelling TIME OUT! over werkdruk in jeugdzorg op 6 juni jl. verzorgde.

mojoimagealt-7737-alt